Έκφραση Συλλυπητηρίων εκ μέρους της Διοίκησης της Π.Ε.Α. για την αιφνίδια απώλεια του Θεόδωρου Κώνστα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Αμφιβληστροειδοπαθών, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους για την αιφνίδια απώλεια  του Θεόδωρου Κώνστα, μέλος του συλλόγου μας.

Η δράση ενός ενεργού και αισιόδοξου ανθρώπου στο πολιτιστικό και ιστορικό πεδίο που σχετίζεται με τον χώρο των Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και η συμμετοχή του σε διάφορα προγράμματα και πρωτοβουλίες, ανέδειξαν το ζήλο και το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου που αγωνιζόταν έντονα για να εδραιώσει το δικαίωμα και την ευκαιρία των εν λόγω ατόμων στον χώρο του πολιτιστικού γίγνεσθαι.

Με τις ξεναγήσεις του σε διάφορους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία άνοιξε νέες προοπτικές απασχόλησης και ενδιαφερόντων για νέους με προβλήματα όρασης.

Εκφράζουμε την ειλικρινή μας λύπη για την απώλεια ενός ανθρώπου που είχε πολλά ακόμη  να προσφέρει στον χώρο μας και ευχόμαστε το παράδειγμα του να βρει ένθερμους συνεχιστές ώστε να διατηρηθεί η μνήμη του και το έργο του ως οδηγός στις προσπάθειες και τον αγώνα όλων μας.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Π.Ε.Α.

Ο Πρόεδρος,

 Στρατής Χατζηχαραλάμπους    

 

Δείτε βίντεο : Θεόδωρος Κώνστας - Η ζωή και η αναπηρία (https://tinyurl.com/rn8p9u4)